top of page
298805010_360063566331268_51419130226210829_n.jpg

YIN JÓGA
OKTATÓKÉPZÉS

A mai rohanó világban az életünk rengeteg területén kell helyt állnunk, aktívnak és cselekvőnek lennünk.

Ebből kifolyólag a mindennapi figyelmünk nagy része a külvilágra irányul és az aktivitás átveszi életünkben a főszerepet.

Az egyensúly megteremtéséhez nélkülözhetetlen a befelé figyelés és a passzív lelassulás, melyhez a Yin jóga egy tökéletes eszköz lehet számunkra.

ONLINE JÓGAOKTATÓ KÉPZÉSRE a jelentkezés folyamatos! Akár MOST IS JELENTKEZHETSZ és pár nap múlva már meg is nézheted az első hétvége videóit!

A Yin jógában hosszú ideig kitartott pózokkal tudjuk segíteni a test tudatos ellazítását, a légzés mélyítését és az elme elcsendesítését. A passzivitást gyakorolni fontos ahhoz, hogy megtanuljunk a mindennapjainkban is lelassulni, elengedni és megengedni.

A képzés nyitott azok számára is, akik nem szeretnének oktatni, csak elmélyülnének a yin jóga világában.

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel továbbfejlesztettük a tanfolyam programját és a tanfolyamon való részvétel lehetőségeit. A képzés hétvégéinek teljes videóanyagát kiemelkedő minőségben érheted el: HD videók, stúdióminőségű hanggal. Így a jógaoktatói tanfolyam mostantól egy kedvezőbb áron, otthonról, rugalmasabb formában, a számodra legideálisabb időbeosztással, online is elvégezhető!


A KÉPZÉS ALAPFELTÉTELE: Jógaoktató alapképzés elvégzése vagy 2 év gyakorlói tapasztalat. Amennyiben a tanfolyam elvégzését követően nem célod, hogy oktass, vizsgázni sem szeretnél, ezen feltételektől eltekintünk.

A KÉPZÉS TÉMÁI:
- Yin jóga kialakulása
- Yin és Yang minőségek
- Energetika a jógában
- A légzés szerepe
- A kínai öt elem
- Meridiánok
- Yin jóga ászanái
- Meditáció és relaxáció vezetése
- Óravázlat összeállításának alapelvei

 

AZ ÉLŐ KÉPZÉS IDŐPONTJA (5 nap):
2022. szeptember 28. - október 2.

Az élő képzés egy jógatábor is egyben, így lehetőség nyílik a Yin minőség mélyebb szinten történő megtapasztalására és annak gyakorlatba való átültetésére.

AZ ÉLŐ KÉPZÉS DÍJA:
185.000 Ft mely tartalmazza a napi háromszori vegetáriánus étkezést, a szállást 2-4 ágyas panziós szobákban, az elvonulás miden programján való részvételt, valamint a tanfolyam, a vizsga és a jegyzet díját.

AZ ONLINE KÉPZÉS DÍJA:90.000 Ft mely tartalmazza az előadások és a gyakorlati órák videó anyagát, a jegyzetet és a vizsga díját.

Az élő és az online oktatóképzés is fizethető jógastúdiónkban SZÉP kártyával!

 

ÁSZF - ONLINE oktatóképzés

 

Facebook esemény ITT

A KÉPZÉST VEZETI:
Egyed Brigitta (Yin jóga, Női jóga, Hatha jóga, Jóga Flow oktató)


Amennyiben egyedi kérdésed lenne a képzéssel kapcsolatban, írj nekünk!
Jelentkezés és további információ: info@jogaoktato.hu

bottom of page