top of page
kismama_oktatokepzes2022.jpg

KISMAMAJÓGA

OKTATÓKÉPZÉS

Kismamajóga oktatóként abban támogatjuk a leendő édesanyákat, hogy saját testük megismerve, a bennük lezajló folyamatokat megértve, bízni tudjanak női teremtő erejükben.

A szülés a legnagyobb misztérium egy nő életében. Egész életre meghatározó, hogy ezt miként éli meg egy édesanya.

ONLINE JÓGAOKTATÓ KÉPZÉSRE a jelentkezés folyamatos! Akár MOST IS JELENTKEZHETSZ és pár nap múlva már meg is nézheted az első hétvége videóit!

 

A várandósság ideje alatt végzett jógagyakorlás egy különleges lehetőség a változóban lévő testünk folyamatinak megtapasztalására, kisbabánkkal való kapcsolódásra, női bölcsességünkben való elmerülésre.

Ennek az oktatóképzésnek a keretében, arra készítelek fel, hogy ebben a csodálatos folyamatban kísérhesd a téged megkereső kismamákat, teret és időt adva számukra a gyakorláshoz, a beszélgetésekhez, önismerethez, az anyává váláshoz.

Dúlai szemlélettel járjuk végig a várandóság időszakát, a szülés folyamatát és a gyermekágy idejét. Elsajátíthatod, milyen gyakorlatokkal tudod segíteni a hozzád fordulókat, milyen élettani és lelki változásokon megy keresztül egy nő a várandóssága során.

 

A képzés témái:

- A várandóság és a szülés élettana
- Gyermekágyi időszak – testi-lelki regeneráció
- Jógagyakorlás a várandóság alatt
- Kismamajóga óra felépítése, sajátosságai
- A várandóság lélektana
- Oktatás módszertan
- Dúlai szemléletmód

A kismamajóga oktatóképzés, hivatalos felnőttképzés, mely élőben és online is végezhető.

A képzés alapfeltétele: Jógaoktató alapképzés. Amennyiben a tanfolyam elvégzését követően nem célod, hogy oktass, vizsgázni sem szeretnél, ezen feltételtől eltekintünk.

 

A képzés időpontjai (6 nap 9.00-17.00):

Az élő tanfolyam időpontjai: 2023. május 13-14., május 27-28, június 10-11. Vizsga: június 24.

Az online képzésre a jelentkezés folyamatos, akár már ma is jelentkezhetsz és a tanfolyam díjának befizetése után hozzá is férhetsz az oktatóképzés anyagához. A képzés hétvégéinek teljes videóanyagát HD minőségben érheted el, stúdióminőségű hanggal egy külön a képzés résztvevőinek kifejlesztett, könnyen használható online felületen, a képzés többi tananyagával együtt. Így a jógaoktatói tanfolyam mostantól egy kedvezőbb áron, otthonról, rugalmasabb formában, a számodra legideálisabb időbeosztással, online is elvégezhető!

A élő képzés díja: 160 000 Ft
Az online képzés díja: 110 000 Ft

Az élő és az online oktatóképzés is fizethető jógastúdiónkban SZÉP kártyával!

A KÉPZÉST VEZETI: Hortobágyi Andrea (Dúla, Kismama jóga -, Posztnatális jóga -, Nőijóga -, Gyerek jóga- , Hatha jóga- , Yin jóga-, Gerincjóga- oktató, Testnevelő tanár, az Anyaszületett komplex regenerációs program kidolgozója)

ÁSZF - ONLINE oktatóképzés

Amennyiben egyedi kérdésed lenne a képzéssel kapcsolatban, írj nekünk!

Jelentkezés és további információ: info@jogaoktato.hu

FELNŐTTKÉPZŐ HIVATALOS MEGNEVEZÉSE:

Yoga Nirvana Kft.

Felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/000030

bottom of page