top of page
hangulat képek-12_edited.jpg

KISMAMA JÓGAOKTATÓ
KÉPZÉS

A KÖVETKEZŐ ÉLŐ KÉPZÉS INDULÁSA: 2024. MÁJUS 25-26.

A KÉPZÉSRŐL

 

Kismama jóga oktatóképzésünk hivatalos felnőttképzés.

 

Kismamajóga oktatóként abban támogatjuk a leendő édesanyákat, hogy saját testüket megismerve, a bennük lezajló folyamatokat megértve, bízni tudjanak női teremtő erejükben.

A szülés a legnagyobb misztérium egy nő életében. Egész életre meghatározó, hogy ezt miként éli meg egy édesanya.

A várandósság ideje alatt végzett jógagyakorlás egy különleges lehetőség a változóban lévő testünk folyamatinak megtapasztalására, kisbabánkkal való kapcsolódásra, női bölcsességünkben való elmerülésre.

Ennek az oktatóképzésnek a keretében, arra készítelek fel, hogy ebben a csodálatos folyamatban kísérhesd a téged megkereső kismamákat, teret és időt adva számukra a gyakorláshoz, a beszélgetésekhez, önismerethez, az anyává váláshoz.

Dúlai szemlélettel járjuk végig a várandóság időszakát, a szülés folyamatát és a gyermekágy idejét. Elsajátíthatod, milyen gyakorlatokkal tudod segíteni a hozzád fordulókat, milyen élettani és lelki változásokon megy keresztül egy nő a várandóssága során.

 lelki változásokon megy keresztül egy nő a várandóssága során.

A KÉPZÉS TÉMÁI

  • A várandóság és a szülés élettana

  • Gyermekágyi időszak – testi-lelki regeneráció

  • Jógagyakorlás a várandóság alatt

  • Kismamajóga óra felépítése, sajátosságai

  • A várandóság lélektana

  • Oktatás módszertan

  • Dúlai szemléletmód


AZ ÉLŐ KÉPZÉS IDŐPONTJAI (6 nap 9.00-17.00)

A csoport: 2024. május 25-26., június 8-9., 15-16.

Vizsga: június 23.


A KÉPZÉS DÍJA

175.000 Ft = Jelentkezéskor 20.000 Ft + A képzés első napján 155.000 Ft

Az élő oktatóképzés díja fizethető jógastúdiónkban készpénzben, kártyával vagy SZÉP kártyával.

 
A KÉPZÉST VEZETI: Hortobágyi Andrea (Dúla, Kismama jóga -, Posztnatális jóga -, Nőijóga -, Gyerek jóga- , Hatha jóga- , Yin jóga-, Gerincjóga- oktató, Testnevelő tanár, az Anyaszületett komplex regenerációs program kidolgozója)

 

A képzés alapfeltétele: Jógaoktató alapképzés. Amennyiben a tanfolyam elvégzését követően nem célod, hogy oktass, vizsgázni sem szeretnél, ezen feltételtől eltekintünk.

 

Felnőttképző hivatalos megnevezése:

Samadhi Jógastúdió kft.
Felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2023/001233

A nagy érdeklődésre való tekintettel továbbfejlesztettük a tanfolyam programját és a tanfolyamon való részvétel lehetőségeit. A képzés hétvégéinek teljes videóanyagát kiemelkedő minőségben érheted el. HD videók, stúdióminőségű hanggal, 220 oldalas oktató jegyzet egy külön a képzés résztvevőinek kifejlesztett, könnyen használható online felületen, a képzés többi tananyagával együtt. Így a jógaoktatói tanfolyam mostantól egy kedvezőbb áron, otthonról, rugalmasabb formában, a számodra legideálisabb időbeosztással, online is elvégezhető!A személyes jelenlét persze nem teljesen helyettesíthető, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a lehető legkevésbé legyen érezhető számodra és olyan legyen, mintha ott lennél velünk! Emellett pedig a képzés részét képezi ebben a formában is egy személyes konzultációs nap és a vizsga is természetesen személyesen történik!

Yoga Child's Pose

JELENTKEZÉS

info@jogaoktato.hu
06 30 396 8920

bottom of page