top of page

KÉPZÉSEK

hatha jógaoktató jóga oktató képzés

A képzés célja, hogy egy szakmailag felkészült, magabiztos jógivá válj, aki a mai ember igényeinek megfelelő, hatékony és izgalmas órát tud tartani.

A képzésen átfogó tudást kapsz a jógapózok (ászana) és légzőgyakorlatok (pránajáma) helyes kivitelezéséről, amelyek a jógaoktatás alapját képezik és megismerkedhetsz a relaxáció és meditáció oktatásának alapelveivel, amelyek a mai felgyorsul életmódban élő emberek életében kiemelt szerepet kell, hogy kapjanak.

A képzés a Hatha jóga és az Astanga rendszer alapjaira épül, melyből kiindulva megtanulják a résztvevők, hogyan építsenek fel úgy egy órát, hogy létrejöjjön a flow élmény, az áramlás.

flow jógaoktató jóga oktató képzés
kismama jógaoktató jóga oktató képzés

Kismamajóga oktatóként abban támogatjuk a leendő édesanyákat, hogy saját testük megismerve, a bennük lezajló folyamatokat megértve, bízni tudjanak női teremtő erejükben.

A szülés a legnagyobb misztérium egy nő életében. Egész életre meghatározó, hogy ezt miként éli meg egy édesanya.

A Női jóga segít saját igényeink felismerésében, a ciklustudatosság kialakításában, női szerveink hatékony működésében és mindemellett önismeretre, önszeretetre tanít.

Egy olyan átfogó szemléletmód, amely figyelembe veszi és alkalmazkodik a női test és lélek állandó változásaihoz.

Képzésünkkel célunk olyan női jógaoktatók és női segítők képzése, akik mély, gyógyító önismereti folyamatokra tehetnek szert és ezáltal rendelkeznek egy olyan holisztikus tudással, mellyel lehetőségük van a női jóga eszköztárát alkalmazva más női életutakat
segíteni, kísérni.

női jóga nőijóga jógaoktató jóga oktató képzés
bottom of page