TÁJÉKOZTATÓ

A JÁRVÁNYÜGYI KORLÁTOZÁSOK MIATT ÉLETBE LÉPETT VÁLTOZÁSOKRÓL

SAMADHI JÓGASTÚDIÓ

Kedves Vendégeink!

Tekintettel a jelenlegi járványügyi intézkedésekre, a Samadhi Jógastúdióban is számos olyan intézkedést léptettünk életbe, amelyek lehetővé teszik, hogy a kialakult helyzethez jobban alkalmazkodó környezetben jógázhass nálunk.

  • Limitált létszámú jógaórák – Online bejelentkezés

Jógaóráinkon a résztvevők számát limitáltuk, ezért azokon csak az előzetes online bejelentkezéssel lehet biztosan részt venni. Az online bejelentkezés a bérlettel rendelkező és nem rendelkező vendégeink esetén is érvényes. Csak az előre bejelentkezett vendégeink részére tudjuk garantálni a részvételt. Az órákra bejelentkezni az adott órára kattintva tudsz. A lefoglalt órákat az óra kezdése előtt 6 órával van lehetőség lemondani, egyéb esetben a rendszer érvényesíti az alkalmat a bérletről.

 

  • Bérletek kezelése

A bérlettel rendelkező vendégeink az újranyitáskor egy egyedi azonosítóval ellátott plasztik kártyát kapnak, amelyet 600 Ft-os áron vásárolhatnak meg. A későbbiekben ennek a kártyának a használatával tudnak helyet foglalni óráinkra. A stúdió újranyitása után, a korábban megváltott és záráskor érvényes bérleteket meghosszabbított lejárati határidővel tudjátok felhasználni.

 

  • Órarend

Órarendünket mindig igyekszünk úgy összeállítani, hogy abban minél több oktatónkat és minél több óratípusunkat megtaláljátok. Minden nap tartunk délelőtti és délutáni órákat is. Az órarendünk folyamatosan változik a körülményektől és a ti visszajelzéseitektől függően. A bejelentkezéskor mindig az elkövetkező két hét óráit találjátok meg, azokat lehet előre foglalni.

 

  • Készpénz helyettesítő fizetési eszközök

Stúdiónkban igénybe vehető a bankkártya terminál, amellyel lehetővé válik az érintés mentes bankkártyás fizetés, illetve jelentősen felgyorsul a SZÉP kártya elfogadás menete.

 

  • Saját eszközök – Öltözők használata

Jógastúdiónkban folyamatosan takarítunk és fertőtlenítünk. 
- Kérünk, hogy érkezés után azonnal moss kezet, amihez a mosdókban fertőtlenítős szappant, a termekben és a bejáratnál kézfertőtlenítő-szereket és papírtörlőket helyeztünk el!
- Javasoljuk, hogy jógaóráinkon - lehetőség szerint - a saját eszközeiteket használjátok (jógaszőnyeg, törülköző, párna, tégla)!
- Amennyiben a stúdióban található eszközöket használjátok, azokat használat után kötelezően fertőtlenítsétek az erre kihelyezett fertőtlenítőszerrel és papírtörlővel!
- Ha van rá mód, akkor érkezzetek átöltözve a jógaórákra, így elkerülhetitek a közös öltözőink használatát is!

 

  • Maszk használat és szociális távolságtartás szabályai

A jógatermeken kívül a stúdióban mindig viselj maszkot a szabályozásoknak megfelelően. Ha nincs nálad, akkor recepciónkon tudsz vásárolni egyszer használatos maszkot. A közös területeken (repeció, öltözők) kerüld a zsúfoltságot, tartsd a 1,5 méteres ajánlott távolságot!

 

Bízunk a járvány mihamarabbi elvonulásában és várunk szeretettel óráinkon!