TÁJÉKOZTATÓ

A JÁRVÁNYÜGYI KORLÁTOZÁSOK MIATT ÉLETBELÉPETT VÁLTOZÁSOKRÓL

SAMADHI JÓGASTÚDIÓ

Kedves Vendégeink!

Tekintettel a jelenlegi járványügyi intézkedésekre, a Samadhi Jógastúdióban is számos olyan intézkedést léptettünk életbe, amelyek lehetővé teszik, hogy a kialakult helyzethez jobban alkalmazkodó környezetben jógázhass nálunk.

  • Limitált létszámú jógaórák – Online bejelentkezés

Jógaóráinkon a résztvevők számát limitáltuk, ezért azokon csak az előzetes online bejelentkezéssel lehet biztosan részt venni. Az online bejelentkezés a bérlettel rendelkező és nem rendelkező vendégeink esetén is érvényes. Csak az előre bejelentkezett vendégeink részére tudjuk garantálni a részvételt. Az órákra bejelentkezni az adott órára kattintva tudsz. A lefoglalt órákat az óra kezdése előtt 6 órával van lehetőség lemondani, egyéb esetben a rendszer érvényesíti az alkalmat a bérletről.

 

  • Bérletek kezelése

A bérlettel rendelkező vendégeink az újranyitáskor egy egyedi azonosítóval ellátott plasztik kártyát kapnak, amelyet 600Ft-os áron vásárolhatnak meg. A későbbiekben ennek a kártyának a használatával tudnak helyet foglalni óráinkra. A stúdió újranyitása után, a korábban megváltott és záráskor érvényes bérleteket meghosszabbított lejárati határidővel tudjátok felhasználni.

 

  • Órarend

Újranyitáskor egy „teszt” órarenddel kezdünk, amelyet igyekeztünk úgy összeállítani, hogy abban minél több oktatónkat és minél több óratípusunkat megtaláljátok. Minden nap tartunk délutáni órát és hetente három alkalommal délelőtti órát is. Ez az órarend folyamatosan változik a körülményektől és a ti visszajelzéseitektől függően. A bejelentkezéskor mindig az elkövetkező két hét óráit találjátok meg, azokat lehet előre foglalni. Az órákra bejelentkezni az adott órára kattintva tudsz.

 

  • Készpénz helyettesítő fizetési eszközök

Megigényeltünk egy bankkártya terminált, amivel lehetővé válik a bankkártyás fizetés, illetve jelentősen felgyorsul a SZÉPkártya elfogadás menete (ez utóbbinak a pontos dátumáról még értesítünk, addig szíves türelmeteket kérjük).

 

  • Saját eszközök – Öltözők használata

Jógastúdiónkban a nagytakarítást, valamint minden eszközünk fertőtlenítését elvégeztük. Ettől függetlenül javasoljuk, hogy jógaóráinkon -lehetőség szerint- a saját eszközeiteket használjátok (jógaszőnyeg, törülköző, párna, tégla), valamint ha átöltözve érkeztek, akkor az öltözőink használatát is elkerülhetitek. Ugyanakkor -saját felelősségre- továbbra is lehetőséget biztosítunk arra, hogy a stúdióban található eszközöket használjátok, azokat használat után kötelezően fertőtlenítsétek az erre kihelyezett fertőtlenítőszerrel. A mosdókban fertőtlenítős szappant, a termekben és a bejáratnál kézfertőtlenítőszereket és papírtörlőket találtok a higiénia fenntartása érdekében.

 

Bízunk a járvány mihamarabbi elvonulásában és várunk szeretettel óráinkon!

Vissza az elejére

Kövess minket!

  • Facebook - White Circle

​© 2020 Samadhi Jógastúdió