top of page

TÁJÉKOZTATÓ

Biztosan sokan tudjátok, hogy a jelenlegi járványügyi előírásoknak megfelelően SAJNOS EGYELŐRE CSAK AZOK JÖHETNEK HOZZÁNK JÓGÁZNI KÖZÜLETEK, AKIK RENDELKEZNEK VÉDETTSÉGI VAGY SPORTOLÓI IGAZOLVÁNNYAL. A következetlen szabályzásokkal természetesen (valószínűleg veletek együtt) mi sem értünk egyet, viszont ezt az időszakot így kell átvészelnünk. Bízunk benne, hogy hamarosan csak egy rossz emlék lesz ez a fajta sok feszültséget szülő megkülönböztetés és a jóga újra mindenkié lesz. Viszont addig is szerettünk volna lehetőséget biztosítani legalább egy részeteknek a gyakorlásra, oktatóinknak pedig a tanításra.

 

PÁR TUDNIVALÓ ÚJ ÉS A VISSZATÉRŐ VENDÉGEINKNEK:

 

  • Limitált létszámú jógaórák – Online bejelentkezés

Jógaóráinkon csak az előzetes online bejelentkezéssel lehet biztosan részt venni. Az online bejelentkezés a bérlettel rendelkező és nem rendelkező vendégeink esetén is érvényes. Csak az előre bejelentkezett vendégeink részére tudjuk garantálni a részvételt. A befoglalt órákat az óra kezdése előtt 6 órával van lehetőség lemondani, egyéb esetben a rendszer érvényesíti az alkalmat a bérletről.

 

  • Bérletek kezelése

A bérlettel rendelkező vendégeink plasztik kártyát kapnak, amelyet egyszeri, 600 Ft-os áron vásárolhatnak meg. A későbbiekben ennek a kártyának a használatával tudtok helyet foglalni óráinkra. Egyszeri alkalom fizetése esetén nem szükséges a kártya megvásárlása.

  • Meglévő bérletek

Meglévő bérleteink lejártát a kiesett időszakkal meghosszabbítjuk, sőt, minden bérlet +1 héttel tovább lesz érvényes, ha esetleg még jövő héten nem tudtok hozzánk eljutni. Szeretnénk mindenki döntését tiszteletben tartani az oltással kapcsolatban. Ezért ha a védettségi igazolvány hiánya miatt nem tudsz jönni még egy ideig, akkor majd később, az első látogatásod előtt jelezd ezt nekünk, és attól a naptól fog folytatódni az időkorlátos bérleted.

 

  • Órarend

Nyitáskor – ahogy legutóbb is - egy „teszt” órarenddel kezdünk, amelyet igyekeztünk úgy összeállítani, hogy abban minél több oktatónkat és minél több óratípusunkat megtaláljátok. Az órarendet folyamatosan bővíteni fogjuk a létszámtól és a ti visszajelzéseitektől függően. A bejelentkezéskor mindig az elkövetkező egy-két hét óráit találjátok meg, azokat lehet előre foglalni.

  • Saját eszközök – Öltözők használata

A járvány elvonulásáig javasoljuk, hogy jógaóráinkon – lehetőség szerint – a saját eszközeiteket használjátok (jógaszőnyeg, törülköző, párna, tégla), valamint ha átöltözve érkeztek, akkor az öltözőink használatát is elkerülhetitek. Ugyanakkor – saját felelősségre – továbbra is lehetőséget biztosítunk arra, hogy a stúdióban található eszközöket ingyenesen használjátok, azokat használat után kötelezően fertőtlenítsétek az erre kihelyezett fertőtlenítőszerrel. A mosdókban fertőtlenítős szappant, a termekben és a bejáratnál kézfertőtlenítőszereket és papírtörlőket találtok a higiénia fenntartása érdekében.

  • AYCM kártyával nem látogatható a stúdió 2021. január 1-től, lejárt a szerződésünk, sajnos ezt csak most látjátok, mert eddig nem tudtunk kinyitni. :(

 

Várunk benneteket szeretettel!

bottom of page