top of page
oktatokepzes_borito_2022feb_full_felnott_samadhi.jpg

HATHA JÓGAOKTATÓ ALAPKÉPZÉS

ONLINE JÓGAOKTATÓ KÉPZÉSRE

a jelentkezés folyamatos!

 

Akár MOST IS JELENTKEZHETSZ és pár nap múlva már meg is nézheted

az első hétvége videóit!

A KÖVETKEZŐ ÉLŐ KÉPZÉS INDULÁSA: 2023. SZEPTEMBER  23-24.


A KÉPZÉSRŐL

AZ ONLINE IS VÉGEZHETŐ, 5 ÉVE MINDEN ÉVBEN TELTHÁZAS JÓGAOKTATÓ KÉPZÉSÜNK HIVATALOS FELNŐTTKÉPZÉS, A NEMZETKÖZI YAI SZTENDERDNEK MEGFELEL.
 
JÓGASTÚDIÓNK PEDIG MÁR A NYITÁS UTÁNI ÉVBEN ELNYERTE A LÁTOGATÓK VÉLEMÉNYE ALAPJÁN 
"AZ ORSZÁG LEGNÉPSZERŰBB JÓGASTÚDIÓJA" CÍMET.

315866442_693040112094493_6922365327455850263_n.jpg

A képzés jól átgondolt ötvözete a magas szakmai színvonalnak és a HIVATALOS jógaoktatói tanúsítvány minél előbbi megszerzésének - kérésedre képzéseinken angol nyelvű tanúsítványt is kiállítunk díjmentesen. Sikeres vizsga esetén már aznap kezedbe veheted a jógaoktatói tanúsítványt és elkezdheted a tanítást, amivel segíthetsz az embereknek egészségesebb és teljesebb életet élni!

A nagy érdeklődésre való tekintettel továbbfejlesztettük a tanfolyam programját és a tanfolyamon való részvétel lehetőségeit. A képzés hétvégéinek teljes videóanyagát kiemelkedő minőségben érheted el. HD videók, stúdióminőségű hanggal, 220 oldalas oktató jegyzet egy külön a képzés résztvevőinek kifejlesztett, könnyen használható online felületen, a képzés többi tananyagával együtt. Így a jógaoktatói tanfolyam mostantól egy kedvezőbb áron, otthonról, rugalmasabb formában, a számodra legideálisabb időbeosztással, online is elvégezhető!

A személyes jelenlét persze nem teljesen helyettesíthető, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a lehető legkevésbé legyen érezhető számodra és olyan legyen, mintha ott lennél velünk! Emellett pedig a képzés részét képezi ebben a formában is egy személyes konzultációs nap és a vizsga is természetesen személyesen történik!

NÉZZ BELE AZ OKTATÓKÉPZÉSBE (kattints a videókra)! 

maxresdefault (1).jpg
zs.jpg
4.jpg

A képzésen átfogó tudást kapsz a jógapózok (ászana) és légzőgyakorlatok (pránajáma) helyes kivitelezéséről, amelyek a jógaoktatás alapját képezik és megismerkedhetsz a relaxáció és meditáció oktatásának alapelveivel, amelyek a mai felgyorsul életmódban élő emberek életében kiemelt szerepet kell, hogy kapjanak. Emellett pedig a képzésen komplex anatómiai tudást is szerzel, hogy összefüggéseiben értsd a jógagyakorlatok fizikai testre gyakorolt hatását és az izmok megfelelő erősítésének, nyújtásának módját és a jógikus filozófia ősi tudásába is bepillanthatsz.

A képzés célja, hogy egy szakmailag felkészült, magabiztos jógivá válj, aki a mai ember igényeinek megfelelő, hatékony és izgalmas órát tud tartani, és ezen túl talpraesett és életrevaló legyél, aki minél több emberhez el tudja juttatni a tudását!

A jógaoktató képzés a Yoga Alliance International sztenderdjének megfelelő tematikával rendelkezik, a képzés a nemzetközi egyesületnél van regisztrálva. Így a képzés elvégzésével nem csak egy magyar nyelvű oklevelet kapsz, hanem a YAI-től kérheted a nemzetközi jógaoktatói diplomát is.


https://www.yogaallianceinternationaleurope.org/hungary/budapest/500-hour-yoga-school/samadhi-jogastudio

 

A képzésen résztvevők a Samadhi Oktatói Klub kártyát kapnak, amivel a képzés ideje alatt 20% kedvezményre jogosultak a Samadhi Jógastúdió jógaóra és bérlet áraiból, nem csak a képzés alatt, hanem a képzés után is, ezzel szeretnénk segíteni abban, hogy a képzéshez tartozó kötelező óralátogatási számot is egyszerűbb legyen stúdiónkban teljesíteni.
 

AZ ÉLŐ KÉPZÉS IDŐPONTJAI (7 hétvége 9.00-17.00):

2023. szept. 23-24., okt. 7-8., 21-22., nov. 4-5., 18-19., dec. 2-3., 16-17.


A KÉPZÉS DÍJA:

Személyes részvétel: 290.000 Ft = Jelentkezéskor 40.000 Ft + A képzés első napján 250.000 Ft

Online formában (További információ): 190.000 Ft

Az élő és az online oktatóképzés is fizethető jógastúdiónkban SZÉP kártyával!


A KÉPZÉS TÉMÁI:
- A jóga története és fajtái
- Pózok a Hatha jógában (ászanák)
- A Hatha jóga légzései (pránajáma)
- Energetika a jógában
- A relaxáció és meditáció vezetésének alapelvei
- Funkcionális anatómia a jógában
- Prevenció a jógaoktatásban
- A jógikus életmód alapelvei
- A jógikus világszemlélet és a jógafilozófia alapművei
- A jógaszútrák legfontosabb elemeinek elemzése
- A jógaoktatás pedagógiai és módszertani eszközei
- Jógikus önmenedzsment

 

A KÉPZÉST VEZETI: Diószegi Ádám, Minczér Zsolt, és a Samadhi Jógastúdió Oktatói


JELENTKEZÉS ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
https://www.jogaoktato.hu/jogaoktato-kepzes
info@jogaoktato.hu - 0630 382 0503

bottom of page