top of page
hangulat képek-12_edited.jpg

HATHA JÓGAOKTATÓ ALAPKÉPZÉS

A KÖVETKEZŐ ÉLŐ KÉPZÉS INDULÁSA: 2024. SZEPTEMBER 14-15.

A KÉPZÉSRŐL

Az 5 éve minden évben teltházas jógaoktató képzésünk hivatalos felnőttképzés, a nemzetközi YAI sztenderdnek megfelel. 
 
A képzés jól átgondolt ötvözete a magas szakmai színvonalnak és a hivatalos jógaoktatói tanúsítvány minél előbbi megszerzésének - kérésedre képzéseinken angol nyelvű tanúsítványt is kiállítunk díjmentesen. Sikeres vizsga esetén már aznap kezedbe veheted a jógaoktatói tanúsítványt és elkezdheted a tanítást, amivel segíthetsz az embereknek egészségesebb és teljesebb életet élni!

A képzésen átfogó tudást kapsz a jógapózok (ászana) és légzőgyakorlatok (pránajáma) helyes kivitelezéséről, amelyek a jógaoktatás alapját képezik és megismerkedhetsz a relaxáció és meditáció oktatásának alapelveivel, amelyek a mai felgyorsult életmódban élő emberek életében kiemelt szerepet kell, hogy kapjanak. Emellett pedig a képzésen komplex anatómiai tudást is szerzel, hogy összefüggéseiben értsd a jógagyakorlatok fizikai testre gyakorolt hatását és az izmok megfelelő erősítésének, nyújtásának módját és a jógikus filozófia ősi tudásába is bepillanthatsz. A képzés célja, hogy egy szakmailag felkészült, magabiztos jógivá válj, aki a mai ember igényeinek megfelelő, hatékony és izgalmas órát tud tartani, és ezen túl talpraesett és életrevaló legyél, aki minél több emberhez el tudja juttatni a tudását!

A jógaoktató képzés a Yoga Alliance International sztenderdjének megfelelő tematikával rendelkezik, a képzés a nemzetközi egyesületnél van regisztrálva. Így a képzés elvégzésével nem csak egy magyar nyelvű oklevelet kapsz, hanem a YAI-től kérheted a nemzetközi jógaoktatói diplomát is.


https://www.yogaallianceinternationaleurope.org/hungary/budapest/500-hour-yoga-school/samadhi-jogastudio

 
Az élő képzésen résztvevők Samadhi Oktatói Klub kártyát kapnak, amivel a képzés ideje alatt 20% kedvezményre jogosultak a Samadhi Jógastúdió 5 és 10 alkalmas bérleteinek és napijegyének áraiból. Ezzel szeretnénk segíteni abban, hogy a képzéshez tartozó kötelező óralátogatási számot is egyszerűbb legyen stúdiónkban teljesíteni.

AZ ÉLŐ KÉPZÉS IDŐPONTJAI (7 hétvége 9.00-17.00)

2024. szept 14-15., 28-29., okt. 12-13., 26-27., nov. 9-10., 23-24., dec. 7-8.

A KÉPZÉS DÍJA

390.000 Ft = Jelentkezéskor 30.000 Ft + A képzés első napján 360.000 Ft

A korlátozott létszám miatt a jelentkezés a jelentkezési díj befizetése után válik hivatalossá!


A KÉPZÉS TÉMÁI

 • A jóga története és fajtái

 • Pózok a Hatha jógában (ászanák)

 • A Hatha jóga légzései (pránajáma)

 • Energetika a jógában

 • A relaxáció és meditáció vezetésének alapelvei

 • Funkcionális anatómia a jógában

 • Prevenció a jógaoktatásban

 • A jógikus életmód alapelvei

 • A jógikus világszemlélet és a jógafilozófia alapművei

 • A jógaszútrák legfontosabb elemeinek elemzése

 • A jógaoktatás pedagógiai és módszertani eszközei

 • Jógikus önmenedzsment

 
A KÉPZÉST VEZETI: Diószegi Ádám, Minczér Zsolt, és a Samadhi Jógastúdió oktatói

 

Felnőttképző hivatalos megnevezése:

Yoga Nirvana Kft.
Felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/000030


NÉZZ BELE AZ OKTATÓKÉPZÉSBE (kattints a videókra)


 

maxresdefault (1).jpg
zs.jpg
4.jpg

A nagy érdeklődésre való tekintettel továbbfejlesztettük a tanfolyam programját és a tanfolyamon való részvétel lehetőségeit. A képzés hétvégéinek teljes videóanyagát kiemelkedő minőségben érheted el. HD videók, stúdióminőségű hanggal, 220 oldalas oktató jegyzet egy külön a képzés résztvevőinek kifejlesztett, könnyen használható online felületen, a képzés többi tananyagával együtt. Így a jógaoktatói tanfolyam mostantól egy kedvezőbb áron, otthonról, rugalmasabb formában, a számodra legideálisabb időbeosztással, online is elvégezhető!A személyes jelenlét persze nem teljesen helyettesíthető, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a lehető legkevésbé legyen érezhető számodra és olyan legyen, mintha ott lennél velünk! 

Yoga Child's Pose

JELENTKEZÉS

info@jogaoktato.hu
06 30 396 8920

bottom of page