top of page
hangulat képek-9.jpg

Hasznos információk

Nem találod amit keresel? Írj nekünk az info@samadhijoga.hu -ra.

Motibro regisztráció

Ha még nem rendelkezel nálunk bérlettel és Motibro regisztrációval sem, akkor vagy az órarendből a "Csak jeggyel/bérlettel" gomb utáni Regisztráció gombot követve, vagy közvetlenül ide kattintva tudsz fiókot létrehozni. Az adataid megadását követően, a Regisztrálok lenyomása után kapni fogsz egy megerősítő emailt. A Belépés gombra kattintva aktiválod a fiókod. Ha nem kapsz ilyen levelet, akkor előfordulhat, hogy elírtad a címed.

Fizetési módok

Órajegyet és bérletet is tudsz személyesen vásárolni készpénzzel, bankkártyával és SZÉP kártyával is, melyet ugyanúgy feltöltünk a Motibro fiókodba, aminek használatára személyes vásárlás esetében is meghívást kapsz tőlünk.

Néhány óránkra viszont a jelentkezés csak előre online megvásárolt jeggyel vagy már érvényes bérlet birtokában lehetséges.

Lemondási feltételek

A Motibro fiókodban a Foglalásaim menüpontban láthatod, hogy melyikre órákra vagy bejelentkezve. A bejelentkezés lemondása legkésőbb 3 órával az órák kezdete előtt, a reggeli órák előtt pedig 10 órával lehetséges, ezután már sem telefonon, sem emailben nem tudunk lemondást elfogadni. A rendszer levon 1 alkalmat akkor is, ha nem jelentél meg.

Bejelentkezés az órákra

Ha már elvégezted a Motibro regisztrációd akkor a bejelentkezést közvetlenül a fiókodból javasolt elvégezni, így könnyen számon tarthatod a bérleteid és a bejelentkezéseid is tudod menedzselni. Amennyiben nem rendelkezel fiókkal, akkor az Órarendből email címmel is fel tudsz jelentkezni, ez azonban nem minden óránkra lehetséges, így ha gyakrabban jársz hozzánk mindenképpen érdemes fiókot létrehozni.

Online vásárlás

A Motibro fiókod elkészülte után hamarosan lehetőséged lesz online, bankkártyával is megvásárolni az órajegyed vagy a bérleted. A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adataid stúdiónkhoz nem jutnak el.

Várólista

Amennyiben egy órára már minden hely megtelt, lehetőséged van feliratkozni a Várólistára. Ebben az esetben email értesítést fogsz kapni arról, ha megüresedett egy hely, de a bejelentkezést Neked kell elvégezned.

bottom of page