STÚDIÓNK ÚJRA NYITVA! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ITT!

SAMADHI JÓGASTÚDIÓ - NAPFÉNY ÉS JÓGA BUDAPEST XIII. KERÜLETÉBEN!

A jógát mindenki elkezdheti! Bennünk a legjobb társra találtál!

Változatos jógaórák, kezdő csoportok, a reggeli gyakorlásokon napfény, az esti órákon lélegzetelállító naplemente, Duna-parti panoráma a teázóból, szakképzett és barátságos oktatók… egy nem mindennapi, háromszintes jógastúdióban.

 

Nem titkolt vágyunk volt, hogy egy kompromisszumoktól mentes helyen jógázhass, ahová már megérkezni is élmény. Így valósulhatott meg a Samadhi Jógastúdió, ahol egy olyan környezettel várunk, amely igényes kialakításával támogatja a fejlődésedet, energiáival pedig segít, hogy amíg nálunk vagy, csakis önmagadra és a gyakorlásodra koncentrálhass. Stúdiónkban felkészült jógaoktatókkal, tágas, nyáron légkondicionált termekben gyakorolhatsz, a gyakorlás végeztével pedig a teázóban gyönyörködhetsz a Duna és a Margit-sziget impozáns látványában.

 

Jógastúdiónk közel található a belvároshoz - tömegközlekedéssel 15 perce vagyunk a Nyugati pályaudvartól -, de a Dunának és a közeli parkoknak köszönhetően mégis karnyújtásnyira érezheted a természetet, a Duna-parton pedig biciklivel vagy sétálva is gyorsan eljuthatsz hozzánk jógázni.

Célunk, hogy a jóga több ezer éves tudását a mai ember igényeihez igazítva adjuk át, ezért modern környezettel, sokszínű jógafajtával és egy fiatalos, lendületes csapattal várunk!

Gerincjóga Budapest 13. kerület
Hatha Jóga Budapest 13. kerület
IMG_4510 2
Jóga Jógastúdió Budapest 13. kerület
terem 3-2
 

ÓRAREND

 

STÚDIÓNK ÚJRA NYITVA HETENTE BŐVÜLŐ ÓRARENDDEL! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ITT

Gerincjóga | Hatha Jóga | Jóga Flow | Női Jóga | Yin jóga | Sunrise jóga

Jógaóráinkra a koronavírus helyzetre való tekintettel bejelentkezés szükséges!

Az órákra egy kényelmes ruhát és ha lehetséges, egy saját matracot hozz magaddal!

AZ ÓRÁKRA BEJELENTKEZNI AZ ADOTT ÓRÁRA KATTINTVA TUDSZ!

HA MÁR RENDELKEZEL SAMADHI TAGSÁGI KÁRTYÁVAL, AKKOR ITT KEZELHETED!

NIRVANA TEREM

SAMSARA TEREM

TAGSÁGI KÁRTYÁK KEZELÉSE

(adatok, foglalás, lemondás)

ÁRAINK

MINDEN ÓRÁRA BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

1 alkalmas jegy: 2 500 Ft

5 alkalmas bérlet: 11 500 Ft (Nincs időkorlátja)

10 alkalmas bérlet: 21 900 Ft (Nincs időkorlátja)

Havi korlátlan bérlet: 24 500 Ft

Negyedéves korlátlan bérlet: 64 000 Ft

All You Can Move kártyával is jöhetsz hozzánk, stúdiónk XLXXLD és A csomaggal látogatható.

VÁLTOZÁS: A március 1. után váltott AYCM kártyákkal csak XXL csomagban látogatható a stúdiónk!

OTP, MKB és K&H SZÉP Kártyát is elfogadunk!

SZÉP kártyával csak bérletek vásárlására van lehetőség! A SZÉP kártyás tranzakció hosszúsága miatt 1 alkalmas jegyet fizetni sajnos nem lehetséges ezzel a fizetési móddal.

Jógastúdiónkban bankkártyás fizetési lehetőség június elejétől várható!

20200416122728-MlVHj.jpeg
_O9A8820k.jpg

JÓGAOKTATÓINK

KLA08166-Edit_R.jpg
DIÓSZEGI ÁDÁM

Gerincjóga és Hatha jóga oktató, Jóga mozgásterapeuta, Sportoktató, a Samadhi Jógastúdió alapítója és szakmai vezetője

 

5 éves korom óta életem része volt a mozgás, a keleti filozófia és az, hogy szerettem volna jobbá tenni a világot. Többféle sportot űztem, öt évig shotokan karatéztam, melyben megfogott a keleti légkör és a mozgások modern anatómiai alapokon nyugvó, precíz kivitelezése. Egyetemi éveim alatt találkoztam a jógával, amely rögtön olyan erős hatást gyakorolt rám, hogy otthagytam informatikusi pályámat. Tíz év elteltével 2017-ben nyitottam meg a Samadhi Jógastúdiót.

Meggyőződésem, hogy mindenki természetes állapota a korlátoktól mentes szabadság és boldogság, amely felismerésére egy jógaóra a legjobb alkalom.

MINCZÉR ZSOLT

Gerincjóga, Hatha jóga és

Jóga flow oktató, NMPT instruktor,

Kinesio tape terepeuta, Masszőr

 Amikor jógázni kezdtem, életemnek egy nagyon mély és kellemetlen szakaszában voltam, többnyire a munkából eredően, szinte aludni sem tudtam, míg végül ez az egész egy pánikbetegségbe torkollott. Erre kerestem megoldást, amikor rám talált a jóga. Természetesen a testemmel kezdtem el először foglalkozni, de végül letisztult bennem, hogy nem csak a fizikai testtel, hanem a különböző finomabb “testekkel” is érdemes és hasznos foglalkozni. Elkezdtem  meditálni, pránajámázni, jógafilozófiával foglalkozni és ezeket a megélés-megértés szintjére emelni, ami újabb és újabb felismeréseket és élményeket hozott.

A jógafoglalkozásokon ezeket az élményeket szeretném megosztani és megismertetni a gyakorlókkal.
 

CZVIKLI ZSUZSANNA

Gerincjóga, Hatha jóga és Jóga flow oktató, Fasciális jógaterapeuta, Jóga mozgásterapeuta, Astanga jóga oktató

Kislány koromban művészi tornára jártam, már ekkor kiderült rólam, hogy mozgás nélkül nem szeretek lenni. Később aerobik oktató lettem, ezzel foglalkoztam 15 évig. A jóga mégis a spirituális utamon talált rám: 2006-ban elvégeztem egy 21 napos kurzust az Egység Egyetemén. Mély önismereti gyakorlatok, meditációk egész nap, egy csodálatos utazás volt, de fájt a hátam a sok meditációs üléstől... Így jutottam el a jógához. Eleinte csak alkalmanként volt lehetőségem jógaórákra járni, majd a várandósság alatt szépen átváltottam napi rendszerességű gyakorlásra. A gyerekek érkezése után végeztem el az első jóga oktatói tanfolyamomat, és mivel minden érdekel ebben a témában, azóta is folyamatosan képzem magam. 2012 óta tartok jógaórákat, 2014 óta astanga jóga a saját gyakorlásom.

Szeretném megosztani veled, mennyi mindent adhat a jóga. Boldoggá tesz látni a rengeteg pozitív változást, amit a rendszeres gyakorlás hoz. Bár a döntést neked kell meghoznod, a gyakorlást neked kell megcsinálnod, megtiszteltetés számomra ha támogathatlak az utadon. 

2.jpg
EGYED BRIGITTA

Hatha jóga és Jóga flow oktató,

Yin jóga oktató

Kisgyermek koromban is már a sport szerelmese voltam. Kezdve a szertornától, a gumiasztalon keresztül egészen a táncig. Majd ahogy idősödtem úgy szorult háttérbe a kikapcsolódás és került előtérbe a munka. Mint a legtöbben én is bekerültem a hétköznapi élet forgatagába, s szépen lassan a beszürkült napi rutin szerint éltem. Egészen addig míg a jógával nem találkoztam.

Elkezdtem napi szinten gyakorolni, s közben figyeltem ahogy változok, úgy változik körülöttem minden. Nem csak fizikailag de szellemi szinten is olyan magasságokba repített a jóga, ahol sosem jártam előtte. A szürke napok újra színessé és ragyogóvá váltak.

Ekkor döntöttem el, hogy ezt a csodát minden embernek meg kell tapasztalnia. Ezt a csodát akarom én is oktatni.

_O9A8944k.jpg
NAGY OXÁNA

Gerincjóga oktató, Hatha jóga oktató,

Jóga flow oktató, Aerial jóga oktató, Életmódtanácsadó

Életem során rengeteg sportot próbálhattam ki, főleg tanulmányaim által. Mindig is közel állt hozzám a mozgás szeretete. Amikor először találkoztam a jógával, teljesen beszippantott és rengeteg pozitív változást hozott az életembe. A jóga egész mondanivalója, a spiritualitás, az ászanák, a légzés, az áramlás mind szerves részévé vált az életemnek. Megváltozott az életmódom, a gondolkodásom. Egészségesebbé váltam testileg, lelkileg, szellemileg.

 

Az érzés minden alkalommal feltölt, amikor látom jógázóim arcán gyakorlás végén, hogy mennyire jól esett nekik feltöltődni, és elindulnak a pozitivitás, a tudatosság útján. Boldogsággal tölt el, hogy rátaláltam, illetve rám talált a jóga és másoknak is segíthetek ezáltal jobbá tenni az életüket.

image3.jpeg
KÓSA ZOÉ

Vinyásza flow jógaoktató, Hatha jóga oktató, Yin jóga oktató, kortárs és modern táncművész

Modern táncosból lettem jógaoktató. Képzett táncosként megtanultam, hogy az egyensúly mindennek az alapja.

Ahhoz azonban, hogy valaki biztosan megálljon a lábán, belül kell nagyon összeszedettnek, és kiegyensúlyozottnak lennie. Óriási fegyelmet és figyelmet követel.

A jóga vinyásza ága, amelynek oktatója lettem, a tánc szinte egyenes folytatása, könnyednek tűnő, de összeszedettséget igénylő mozgásforma.

A jóga éppen ezért a pillanatban létet tanítja: elengedni, ami már nem szolgál, fogadni, ami jön, ítélkezés nélkül. Ez teremt egyensúlyt.

_O9A8908k.jpg
HORTOBÁGYI ANDREA

Kismama jóga, Posztnatális jóga, Nőijóga, Gyerek jóga, Hatha jóga, Yin jóga és Gerincjóga oktató, Dúla, Testnevelő tanár

A gyakorlásomban, a tanításomban, és a mindennapjaimban egyaránt meghatározó számomra a nőijóga szemlélete, mely a megismerés, az ítélkezés nélküli elfogadás, és a megelégedettség érzését adja nekem. Inspiráló hatással vannak rám Juhász Sarolta és Gáborjáni Réka tanításai és az engem körülvevő női kör, akik sokat alakítottak és alakítanak ezen a szemléletmódon.


Nővé válásom, majd a várandósságaim és szüléseim, illetve az azokat követő időszakok, olyan mély ismereteket adtak számomra önmagamról, a testemről, amit azt hiszem semmilyen gyakorlás, tanfolyam vagy továbbképzés nem képes nyújtani. Lenyűgöz a női test tökéletessége, bölcsessége.


Szeretném ezt minél több nővel megosztani, így tanításom mostanra erre koncentrálódott. Jelenleg csak nőkkel dolgozom együtt női egészségük megóvása vagy helyreállítása érdekében nőijóga órákon, várandóságuk alatt dúlaként és kismamajóga oktatóként, illetve a szülést követő időszakban a természetes regenerációt támogatva az általam kidolgozott Anyaszületett komplex regenerációs programokon.

fdgbv bg.jpg
VÍGH ZSUZSANNA

Hatha jóga oktató, Yin jóga oktató

4 éve egy kis német szigeten kezdte el a jóga átformálni az életemet. Azonnal éreztem, hogy ez valami egészen más, mint a többi mozgásforma. Elindultam befelé és eljutottam olyan mélységekbe és magasságokba, ahová előtte csak ritkán volt alkalmam.

Kezdetben voltak nehézségeim, rengeteg korlátommal találkoztam - amiért a mai napig hálás vagyok - de nem adtam fel, le akartam győzni őket.

Ahogy haladtam az Úton, egyre tudatosabban kezdtem el működni és minél közelebb kerültem Önmagamhoz, annál gyorsabban jöttek a pozitív változások mind bennem, mind a környezetemben.

Jelen lenni az itt és mostban, nem az elvárásoknak megfelelni, tudatosan megfigyelni a bennünk zajló folyamatokat, megengedni a gondolat nélküliséget, sokszor kemény kihívás, de egy jógaóra tud segíteni ebben és később az életünkbe is könnyebb beintegrálni.

Én mindenkit arra szeretnék biztatni, hogy nyugodtan merjen belevágni, olyan nem létezik, hogy nekem ez nem menne, vagy nem vagyok képes rá, igenis képesek vagyunk rá, a kulcs a birtokunkban van!

Mérhetetlenül hálás vagyok a Sorsnak, hogy találkozhattam ezzel a csodálatos dologgal és köszönöm Tanáraimnak a sok-sok Tanítást, amellyel segítették fejlődésemet!

 
_O9A8967
KLA08121
Egyed Brigitta - Jógastúdió Budapest
_O9A9182
jóga jógastúdió budapest andi
KLA08457
jóga 13. kerület ádám
_O9A9062
jóga budapest 13. kerület brigi
KLA08239-Edit_R
image1
_O9A9005
jóga jógastúdió budapest
image4
jóga zsolt
jóga budapest brigi
_O9A9079
KLA07991
jóga jógastúdió budapest 13. kerület
image5
jógastúdió a 13. kerületben
Jóga
_O9A9012
jóga jógastúdió budapest 13. kerület
gerincjóga 13. kerület - brigi
jógastúdió budapest 13. kerület

ÓRATÍPUSOK

HATHA JÓGA

- A tradicionális Hatha jóga gyakorlataira épül a mai összes jógafajta. A Hatha az ősi alap, tulajdonképpen a ma kipróbálható megszámlálhatatlan jógafajta közül az összes Hatha jóga, csak más szempontokra helyezi a hangsúlyt, némelyik statikus, másak dinamikusak, vannak olyanok, amelyek egy konkrét gyakorlatsort tanítanak minden jógaórán, vagy más típusú órákon pedig forró teremben folyik a gyakorlás. A mai jógafajták a felszínen nagyon változatosak, minden jógázni vágyó megtalálhatja az ízlésének, habitusának megfelelőt, de a gyakorlatok lényegében ugyanazok: a Hatha jóga eszköztárát használja minden jógaoktató.

- A Hatha jóga elsődleges célja az élet meghosszabbítása, és egy kényelmes, boldog létezés a testben. Erre valók a nyújtó, erősítő, egyensúly gyakorlatok, melyekkel megeddzük a testet, elmét és felkészítjük a légzőgyakorlatokra. Ezután következhetnek a légzőgyakorlatok, melyek a légzőszervek, légzőizmok fejlesztése mellett a tudat működésére is befolyással vannak. Ezáltal a Hatha jóga edzi a testet, segít az ideális testsúly elérésében és stresszoldásra is kiváló, hiszen a hosszú kilégzésekre végzett nyújtó, lazító gyakorlatok tökéletesek a feszültség levezetésére és az óravégi relaxációnak is fontos szerepe van a munka és a hétköznapok során felgyülemlett feszültség, stressz kezelésében.

- A Hatha jóga órákon főleg az ászanák (testhelyzetek) precíz, anatómiailag helyes kivitelezésével foglalkozunk, emellett hangsúlyos az egyszerűbb pránajáma technikák (légzőgyakorlatok) elsajátítása.

GERINCJÓGA

- A Gerincjóga órák a gyógytorna, gerinctorna anatómiai alapjaiból kiindulva a Hatha jóga és a különböző mozgásterápiák gyakorlatait integrálva segítenek a helyes testtartás, testtudat kialakításában és a helyes légzés elsajátításában. A Gerincjóga gyakorlatai növelik a fizikai és pszichés teherbírást, az energiaszintet, az ellenálló képességet, javítják a keringést, a mozgáskoordinációt és a koncentrációra való készséget. Átmozgatják az egész testet, oldják a testben keletkezett feszültséget. Az óra végi vezetett relaxáció pihenteti, megnyugtatja az elmét, lecsendesíti a gondolatok áramlását.

- A Gerincjóga elsődleges célja a fizikai test egészségének helyreállítása anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal, ezáltal egy teljesebb és kiegyensúlyozottabb életszínvonal elérése. A fizikai test egészségének alapfeltétele a helyes tartás, ezért itt kezdi a kezelést. Tudatosítja a helyes testtartást és a helyes légzést, melyek a mozgásszervi problémák kezelésének alapjai.

- A Gerincjóga gyakorlatok biztonságosak és egyszerűek, bárki számára elsajátíthatók. Pozitív hatásuk gyorsan megtapasztalható mind fizikai, mind mentális szinten. A Gerincjóga órák precíz és preventív alapot nyújtanak más jógafajtákhoz is.

JÓGA FLOW

- A Jóga Flow órák fizikai szinten a legerősebb jógaóráink. A Jóga Flow órák sajátossága, hogy a test dinamikus mozgását összehangoljuk a légzéssel. A cél, hogy az egész óra a mozdulatok egymásba áramoltatásából jöjjön létre.

- A Jóga Flow órákon a gyakorlatokat dinamikusan hajtjuk végre, ami azt jelenti, hogy szinte az egész órán lassan, folyamatosan, a légzés ütemére mozgunk, amihez egy minimális fizikai felkészültségre szükség van. Jó választás, ha a dinamikusabb, flow jógaórákat kedveled, jó formában vagy, szeretsz sportolni és a mozgásos meditációt szeretnéd megtapasztalni.

 

- A flow óra segít megtanítani a test, a légzés és az elme tudatos irányítására, de a jógaóra keretein túl is utat mutat a szabadság és kötöttség közötti harmónia megtalálásában.

YIN JÓGA

- Ha szeretnéd megtapasztalni, milyen érzés igazán lelassulni, mélyre ereszkedni… milyen szembenézni azzal, ami érkezik, befogadni azt, ami van és elengedni azt, aminek már nincs helye, akkor várlak a Yin jóga órákon.


- Yin jógaóráinkon többnyire passzív, hosszabb ideig kitartott ászanákkal találkozhatsz, melyek célja az izmok tudatos ellazítása, a befelé figyelés és az önismeret elmélyítése. Ezek a speciális pozíciók segítik kiegyensúlyozni a testet és az elmét, valamint megtalálni a belső nyugalmat. Szabályozzák a test energiaáramlását, oldják a blokkokat, serkentik a vérkeringést. Jobb olajozást és védelmet biztosítanak az ízületek számára, növelik azok mozgástartományát.


- A Yin jóga tökéletes kiegészítése a többi jóga stílusnak. Nemtől, hajlékonyságtól, tapasztalattól függetlenül ajánlott mindenkinek, aki szeretne igazán mélyről megtapasztalni Önmagát.

SUNRISE JÓGA

- Ébredj, mielőtt a város felébred! Érkezz meg a reggeli csendben és nyugalomban, mielőtt beindul a rohanás és pezsgés. A Sunrise jóga felfrissít és megadja az egész nap fókuszát.

- A kora reggeli jógaóra során elsősorban a Napüdvözlet gyakorlatsorokra, a hátrahajlások és előrehajlások egyensúlyára koncentrálunk. Az izmok bemelegítése után kellő figyelmet fordítunk a test hátsó részének nyújtására, de alaposan átmozgatjuk a főbb ízületeket is, különös tekintettel a medence, a gerinc és a váll területére.

- A reggeli gyakorlás hozza el számodra a leggyorsabb fejlődést, mert a napfelkelte és a jógaórán végzett napüdvözlet gyakorlatok által létrehozott különleges energiát továbbviheted magaddal a nap hátralévő részébe. Ha fontos számodra, hogy a nap tudatosan, kiegyensúlyozottan és energiával feltöltődve induljon, jógázz Zsuzsival és Barbival minden hétfőn és szerdán reggel 7 órától.

NŐI JÓGA

- A Női jóga órán a tradicionális jóga elemeit átformálva finoman alkalmazkodunk a Női természet állandó változásához, áramlásához. A mozdulatok gyakorlása során hatunk a női szervekre, megelőzhetőek illetve javíthatók különféle női betegségek, problémák. Foglalkozunk a gáti terület és melleink egészségével illetve erősítjük saját nőiségünkhöz és szexualitásunkhoz fűződő kapcsolatunkkal.

- A foglalkozások mindig egy- egy adott téma köré épülnek, így az alapoktól felépítve kerülünk közelebb a jóga világához, valamint saját Női természetünkhöz, melyhez nagyban hozzájárul a Női kör meghatározó ereje.

CSÍPŐNYITÁS JÓGÁVAL

- Ezen a jógaórán legfőképp a csípőkörüli izmok, farizmok, valamint a combizmok területének, mobilizálására irányítjuk a figyelmet. Úgy a mozgásszegény, ülő életmód, mint az intenzív sportolás hozzájárulhat ezen izmok megrövidüléséhez, a csípő mozgástartományának beszűküléséhez, ami hatással lehet a gerincre, térdekre, bokákra. A kialakult feszültség pedig megakadályozza a tápanyag és energiaáramlást a medence szervei felé.

- Nyújtó, lazító jógagyakorlatokkal oldjuk a fizikai valamint energetikai blokkokat, javítjuk a helytelen tartást és mozdulatokat, segítjük a szervezet egészségének fenntartását.

- Ez az óratípus kortól, nemtől, hajlékonyságtól függetlenül ajánlott mindenkinek, aki szeretne foglalkozni a csípő területének nyitásával, fizikai fejlesztésével és energetikai tisztításával.

YOGA DREAM - A VÁROS LEGKÜLÖNLEGESEBB JÓGAÓRÁJA

Jóga Budapest

- Amikor leszáll az este, jógastúdiónk egy varázslatos mesevilággá változik. A napközben egyszerű fehér falak életre kelnek egy egyedülálló UV-aktív festésnek köszönhetően és a termet nyulak, szarvasok, más erdei állatok és egy mesebeli táj tölti be.

- A mesés környezet és az óra bűbájos hangulata, zenéje segít abban, hogy a mindennapok zaját hátrahagyva teljesen el tudj lazulni és egy olyan világba érkezz, ami elvarázsol.

- Legújabb jógaóránk több hónapos előkészület és tervezés eredménye. Azoknak szól, akik szeretnének teljesen kikapcsolni és átadni magukat egy lenyűgöző élménynek. Az érzést nem is nagyon lehet szavakba önteni, ezt a nem mindennapi jógaórát Neked is ki kell próbálni!

- Ez az óratípus AYCM kártyával is igénybe vehető.

- A nagy érdeklődésre való tekintettel az órára bejelentkezés szükséges az info@samadhijoga.hu címen!

 
 

KAPCSOLAT

Jógaterm Budapest - Kapcsolat
SAMADHI JÓGASTÚDIÓ

1133 Budapest, Dráva utca 17.

(a Duna felől van a bejárat)

Tel:  Marietta: 06 30 612 5828
Ádám: 06 30 382 0503

Email: info@samadhijoga.hu

Üzenj nekünk!
Vissza az elejére

Kövess minket!

  • Facebook - White Circle

​© 2020 Samadhi Jógastúdió

IMG_5006 2k.jpg